NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

5 redenen om met HR Talents in zee te gaan

Wil je je HR-carrière verder uitbouwen of een andere wending geven? Dan heb je heel wat redenen om voor HR Talents te kiezen.

1. Gespecialiseerd in HR-talent

Sinds 2011 focussen wij op HR-talent. Ondertussen doen heel wat grote, middelgrote en kleine bedrijven een beroep op ons. Allemaal potentiële werkgevers voor jou! Vind je job.

2. Uitgebreide waaier van junior en senior HR-jobs

Ben je een jonge payroll assistant, een HR advisor met enkele jaren ervaring of een ervaren HR-Manager? Dan vind je bij ons zeker de job die je zoekt. Wij bieden een brede waaier van vaste en tijdelijke jobs in alle HR-domeinen en op alle niveaus.

3. Ervaren HR-consultants

Dankzij hun jarenlange ervaring in HR spreken onze consultants jouw taal. Ze kennen de HR-sector en de noden van onze klanten door en door. Resultaat: ze stellen je enkel de jobs voor die je op het lijf geschreven zijn en waarbij je een grote slaagkans hebt. 

4. Snelle screening

Ons sollicitatieproces verloopt uiterst efficiënt. Kunnen we tijd winnen door een videoscreening? Dan doen we dat. Snel schakelen met de klant zodat jij vlot een nieuwe HR-uitdaging vindt, dat is ons doel!

5. HR-jobs in heel België

Onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Kortrijk zijn het aanspreekpunt voor bedrijven uit het hele land. Je vindt dankzij ons dus zeker een HR-job in de regio die jij verkiest.

Meer weten?

Wil je meer weten over HR Talents of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.


HR Talents,
02 474 06 73

Zoekt u een HR professional?

Op zoek naar HR talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw HR vacature
Waarom via HR Talents?

Als HR-professional klaar voor een nieuwe carrièresprong? Ontdek waarom je met HR Talents in zee moet voor de perfecte job. 

Ontdek wat HR Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij HR Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij HR Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met HR Talents en bekijk de interne vacatures