NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

5 redenen om HR Talents in te schakelen voor uw HR-personeel

Sinds 2011 is HR Talents gespecialiseerd in werving & selectie, interim-management en project staffing van HR-profielen. Ondertussen deden al meer dan 250 bedrijven een beroep op ons. Dit zijn hun belangrijkste redenen.

1. Pool van meer dan 5.000 gescreende HR-kandidaten

HR Talents biedt u alleen kwalitatieve kandidaten die nauwgezet gescreend zijn. Vandaag bestaat onze database uit een pool van meer dan 5.000 zorgvuldig geselecteerde HR-profielen. 

2. Specialisatie in HR-talent

Dankzij onze jarenlange ervaring en HR-consultants met meer dan 10 jaar expertise in rekrutering van HR-profielen is onze toegevoegde waarde maximaal. We weten waarover we spreken en dat merk je meteen.

3. Snelle oplossing voor elke HR-nood

Bent u voor een project op zoek naar versterking van uw HR-afdeling? Of wilt u terugvallen op een betrouwbare partner voor uw vaste aanwervingen? Bij HR Talents bent u aan het goede adres. Omdat wij nauwgezet en efficiënt screenen (al dan niet via videonconferencing) bent u zeker van een snelle en kwalitatieve oplossing. Ook voor assessment van uw mensen of coaching en training kunt u op ons rekenen. 

4. Persoonlijke aanpak

Onze HR-consultants kennen hun klanten door en door. Omdat zij ook de kandidaten zien, kunnen ze een perfecte match garanderen. Door deze persoonlijke aanpak maken we elke dag het verschil.

5. Kandidaten over het hele land

HR Talents heeft kantoren in Antwerpen, Brussel en Kortrijk. Dankzij onze geografische spreiding kunnen we u HR-professionals voorstellen in elke regio van België.

Neem rechtstreeks contact op met Christophe Krutzen voor HR Talents


Christophe Krutzen, Office Manager Liège
Liège
0492 84 92 51

Neem rechtstreeks contact op met Liesbeth Massage voor HR Talents


Liesbeth Massage, Office Manager Brussel
0476 40 42 07

Zoekt u een HR professional?

Op zoek naar HR talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw HR vacature
Waarom via HR Talents?

Als HR-professional klaar voor een nieuwe carrièresprong? Ontdek waarom je met HR Talents in zee moet voor de perfecte job. 

Ontdek wat HR Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij HR Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij HR Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met HR Talents en bekijk de interne vacatures