NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Hoe verloopt het solliciteren bij HR Talents?

1. Je bezorgt ons je cv

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR-professional? Bekijk de vacatures of solliciteer spontaan voor de perfecte HR-job. Zo geef je je carrière een nieuwe boost.

2. We bellen je op

Hebben we een vacature waarvoor je in aanmerking komt? Dan belt onze HR-consultant je op om samen je cv en werkervaring te bekijken. 

3. We nodigen je uit voor een interview

Als er een goede match is, word je naar onze kantoren in Antwerpen, Brussel of Kortrijk uitgenodigd voor een competentiegericht interview.

4. We stellen de beste kandidaten voor 

Verloopt de screening goed? Dan introduceren we jou bij je potentiële werkgever. Omdat HR Talents focust op een persoonlijke aanpak, kennen de HR-consultants de bedrijven door en door en kunnen ze jou vooraf optimaal informeren. Zo start jij meteen vanaf poleposition bij je nieuwe potentiële werkgever.

Meer weten?

Wil je meer weten over HR Talents of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.


HR Talents,
02 474 06 73

Zoekt u een HR professional?

Op zoek naar HR talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw HR vacature
Waarom via HR Talents?

Als HR-professional klaar voor een nieuwe carrièresprong? Ontdek waarom je met HR Talents in zee moet voor de perfecte job. 

Ontdek wat HR Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij HR Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij HR Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met HR Talents en bekijk de interne vacatures